Anar directament al contingut

Festes patronals de Santa Gertrudis de Fruitera

Festes patronals de Santa Gertrudis de Fruitera
La Parròquia de Santa Gertrudis de Fruitera, del municipi de Santa Eulària des Riu, celebra aquests dies les seves festes patronals amb un ampli programa d'activitats que ja s'iniciaren a finals d'octubre amb la Fira Ramadera Can Caus.

El pregó de festes, enguany a càrrec dels alumnes del CP Santa Gertrudis i dels alumnes de l'IES de Sant Llorenç, es llegirà el divendres 14, donant pas al que seran els actes del cap de setmana, la part central del programa.

De les activitats programades, que es poden consultar a la web de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en destaquen les actuacions musicals del violoncel·lista mallorquí Miquel Àngel Aguiló i dels grups eivissencs Es Nirvis i Jon Michell Band, pel divendres 14, i el concert de Stock de Rock, pel dissabte 15.

Diumenge, 16 de novembre, dia de la Patrona, un repic de campanes iniciarà el dia festiu i a les 12:00 h se celebrarà la Missa solemne, seguida de processó i ball pagès a càrrec del grup de Santa Gertrudis, i d'una exhibició de doma eqüestre als voltants del poble. Al vespre hi haurà revetlla amb el grup Sabor Latino i per acabar, gran castell de focs d'artifici.

Les festes finalitzaran el diumenge 23 de novembre amb un concurs hípic de salts a les quadres Es Puig.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 11/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat