Anar directament al contingut

Nou F˛rum de BalearWeb

Nou F˛rum de BalearWeb
L'espai de debat i enquesta, que des de l'any 1998 ofereix BalearWeb, ha estat totalment remodelat. El nou FĎRUM, a diferŔncia de l'anterior sistema, permet mantenir diversos espais de debat simultÓniament que poden ser creats pels mateixos usuaris. En un principi, el F˛rum s'ha organitzat entorn les tres categories principals segŘents: GENERAL, que inclou una subcategoria dedicada als temes generals i una subcategoria dedicada a les qŘestions tŔcniques relacionades amb Internet; ILLES, amb quatre subcategories dedicades respectivament a temes relacionats amb Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; i ARXIU, que inclou una ˙nica subcategoria que dˇna enllaš als debats i enquestes realitzats fins el 5 de desembre de 2003. Dins qualsevol d'aquestes subcategories, excepte en la d'Arxiu que es troba tancada, els usuaris poden crear nous temes o escriure ens els temes ja iniciats. Per llegir, escriure repliques i crear nous temes de debat no cal registrar-se, per˛ per poder votar a les enquestes proposades per BalearWeb cal ser un usuari registrat, per tal d'evitar d'aquesta manera el falsejament dels resultats. Els usuaris registrats tenen d'altres opcions addicionals no disponibles per als usuaris invitats com canviar d'idioma (del catalÓ a l'espanyol o l'angles), enviar missatges privats o correu electr˛nic a altres usuaris, subscripciˇ a grups d'usuaris i accÚs a les preferŔncies d'usuari i configuracions.

Independentment dels temes que inici´n els usuaris, BalearWeb obre el nou F˛rum proposant els debats amb enquesta segŘents: Donen les institucions prou suport a la llengua catalana? (General > General), T'agrada el nou f˛rum? ( General > General), QuŔ opines del nou Pla de Carreteres? (Illes > Mallorca), Creus que l'aeroport de Menorca s'ha d'ampliar? (Illes > Menorca), Eivissa o Ibiza? (Illes > Eivissa), Creus que Formentera necessita un consell insular propi? (Illes > Formentera).

Pel que fa al software, el F˛rum Ús una adaptaciˇ realitzada per BalearWeb de l'aplicaciˇ de phpBB Group, distribu´da lliurement mitjanšant General Public Licence (GNU).

MÚs informaciˇ: www.balearweb.com/forum
 
Data de publicaciˇ: 07/12/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat