Anar directament al contingut

Laberint ordenat a l'Església de l'Hospitalet

Laberint ordenat a l'Església de l'Hospitalet

Instal·lació de Cis Lenaerts i Pepín Valdés.

La sala MACE de l'església de l'Hospitalet a Dalt Vila acull fins el 18 de juliol de 2004 la instal·lació titulada "Laberint ordenat" de Cis Lenaerts i Pepín Valdés. Com es pot veure en la fotografia que acompanya aquesta notícia, l'element principal de la instal·lació són uns triangles regulars de 30 cm que tenen com a base el tetraedre i que han estat concebuts partint dels estels cel·lulars d'Alexander Graham Bell. El muntatge es complementa amb cordes verticals disposades en tota la planta, amb la pauta d'un rectangle de 90 x 120 cm.

Segons afirmen els creadors, "es tracta d'una intervenció completa adaptada a un espai existent amb la intenció d'embolicar-lo des de dins, remarcant la rehabilitació de l'arquitecte Elies Torres. Una instal·lació basada en el rigor de les formes matemàtiques perfectes que són la base de totes les arts: l'arquitectura, la pintura, la música, el ball, la poesia..."

Foto cedida pels artistes

 
Data de publicació: 24/05/2004

© 1996-2021 BalearWeb / Eivissa - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat